Nu börjar något nytt. Ett nytt kapitel. Och jag vill tänka att allt är nytt, att nu är jag ny. Ny men färdig efter förberedelser, insikt och förändring. Nu gör jag avstamp. Nu blir det bra. Nu ska jag ha energi och fokus att få till struktur, komma igång med träning på riktigt, disciplinerat få in ett utövande (en practice) av yoga och meditation, kanske även av skrivandet, hålla efter ordningen hemma, vara planerad och komma till ro och i säng på kvällarna för de där många timmarnas sömn jag behöver. Nu ska jag vips! vara den jag vill vara.

Fast ”vips!” brukar sällan bli vipsigt, mer idogt förändrande, envishet och över tid små förändringar som jag knappt tänker på när jag lever i förändringen. Och sömnen är svår att bestämma över. Men ändå: Jag vill att ett nytt blad ger mig mer utrymme i livet.

Och det börjar nu.