Hur vill du att morgondagen ska bli?
Hur förbereder du den?

Hur vill jag att morgondagen ska bli?
Hur förbereder jag den? Hur ska jag ge mig så bra förutsättningar som möjligt, skapa bästa möjliga utgångsläge?

Om jag sätter ett mål och går bakåt från det: vad behöver jag göra – vad kan jag göra – för att nå dit? Behöver jag göra något före det steget? Och före det? Vart leder bakåtpromenaden mig, vilket är det första steget?

Det här är något jag ofta tänker men snabbt glömmer bort och tappar bort. Så kommer jag t.ex. i säng flera timmar senare än tänkt, lämnar disk och stök i köket och ger mig därför varken en chans att sova tillräckligt länge eller den lugna start på dagen som jag mår bäst av. Och då fastnar jag. Tappar bort föresatserna. Det är synd.

Men jag ställer mig frågan: Vart vill jag och hur skapar jag de bästa förutsättningarna? Och jag har nog de första stegen klara, liksom några mål/saker jag vill. Mer om det någon annan gång.