Dagens outfit. De är flera, faktiskt.

Svart kort trikåklänning med fyrkantig halsringning, som jag älskar eftersom den sitter bra. Och framhäver bysten utan att visa för mycket. Svarta tighta jeans, uppvikta. Lila lång trikåcardigan. Svart skinnjacka och lång, mönstrad svart sjal. Lila chipieskor eftersom jag inte ville ha strumpor och vinterstövlar men inte heller sandaler.

Jag går hellre barfota än med skor, även om jag älskar höga klackar, höga stövlar och kängor. Idag var bara en sådan där mellandag, så det blev tygskor. Mycket casual.

Så fort jag kommer hem åker jeansen av. Alltid. Sedan spillde jag på klänningen så jag fick byta till en annan. Också den svart i trikå. Jag gillar små svarta klänningar. Lila goshuvtröja med liksom vid ”kjol” – lite som en söt kappa fast i trikå och med huva.

Och nu. Svart klänning och lila gosefilt. The Filt. Och en lätt snarkande lillkatt vid fötterna.