Härom veckan såg jag en lista, en bloggutmaning om man så vill, där man under 30 dagar skulle skriva på en rad teman om sig själv. Kort därefter läste jag samma lista i en nära väns blogg. Eftersom jag redan vid det första tillfället hade undrat lite varför jag inte hade antagit denna utmaning, antar jag att det är dags nu.

Till saken hör nämligen att jag är hemskt förtjust i listor, tester, frågeformulär och annat där jag får chansen att lära mig mer om mig själv eller titta djupare in i mig själv för svar på frågor som andra ställer. Det har alltid varit ett stort intresse för mig, något jag sett som ett viktigt utvecklingsverktyg och alltid glatt kastat mig över. Jag, som alltid har svårt för att skriva en presentation (OK, som ironin kräver är Dag 1 just en presentation, men ändå) om mig själv, eftersom jag inte vet vad som är helt relevant att ta med, men som lätt svarar på de allra flesta frågor som människor kan komma på att ställa. Denna listjunkie som är jag har nu möjligheten till 30 dagars lystmäte enligt följande:

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Vissa teman ser lätta ut, kanske inte de mest spännande, andra lär kunna bjuda på utmaningar. Jag vet så här i startblocken ännu inte vart något av mina svar kommer att leda. Vi får se. Men nu kör vi!