Jag vill skicka en varm Alla Hjärtans Dag-hälsning till er alla. Oavsett om ni är tillsammans med någon som har uppvaktat er idag – och som ni har uppvaktat tillbaka, såklart – eller om ni i likhet med mig är singlar och inte har fått något från er själs älskare, så får ni i alla fall en stor kram och massa kärlek från mig. Vi behöver mer kärlek i världen, vi behöver älska oss själva för att verkligen älska andra och ta emot deras kärlek. För har ni tänkt på att om vi inte kan ta emot kärlek, så blir den som ges bara hängande i luften. Att inte ta emot kärleken är ju som att förkasta den, och det ger inte mer kärlek i världen.

Alla är värda att älskas, alla är faktiskt skyldiga sig själva att älska sig och ta emot den kärlek som andra vill ge, frivilligt. Det finns ingen som är så usel att hon/han inte har något som är värt att älska. Om du inte vågar se att du är värd att älska, eller är rädd för att det inte ska finnas något att älska, titta då på dig själv i spegeln med ett leende på läpparna och i ögonen och låtsas älska dig. Leta efter bara en enda sak att tycka om – älska – och säg högt att du tycker om den. Fortsätt sedan med fler saker i takt med att du hittar dem.

Behandla dig själv som någon du älskar, för det är du värd, och då kommer du så småningom att se att du kan älska och låta dig älskas.

Massa kärlek och kramar!