Här är några bilder på min senaste tatuering, som blev färdig i torsdags efter att jag hade ägnat den större delen av två arbetsdagar i tatuerarstolen. Den tog 3 timmar att rita upp (och då är rosorna mallar) och sammanlagt närmare 8 timmar att tatuera. Och över en månads läketid mellan omgång 1 och 2. Men det var värt varenda sekund och all smärta! Fast sanningen är att det inte gör så fasligt ont; eller kanske rättare sagt att det går utmärkt att hantera smärtan. Om man bara ser till att inte spänna sig och andas rätt, så minimerar man smärtförnimmelsen. Jag dåsade till och med bort en stund. Men känns, det gör det.

Jag satte givetvis upp mig på väntelistan för att göra den andra armen/skuldran också. För tillfället är denna väntelista närmare 1½- 2 år, så jag bör hinna spara ihop pengar till nästa konstverk.

Vem som gjort den? Fantastiska Heidi Hay, såklart. Kan inte tänka mig att samarbeta med någon annan för den här typen av konst.

Jag älskar tatueringen, får så många komplimanger för den och så fort jag har bättre foton på en lite mer läkt tatuering (rosorna ser lite färgade ut eftersom huden är irriterad) så kommer jag att dela med mig av dem. Och jag vill ha fler, fler, fler…